Prova konferensa på Hovs Hallar

Har du varit i Skåne och sett Torekov eller Båstad? Om inte är det säkert dags för en resa till Sveriges sydspets och Bjärehalvön. Man kan hålla konferens och övernatta på ett konferenshotell och förena nytta med nöje.

På Hovs Hallar kan man få tillgång till den senaste digitala utrustningen, med fritt wifi, whiteboardtavlor, storskärmar och projektorer. När man behöver en fikapaus får man kaffe och hembakta godsaker. Till lunch blir det gorumetmat och middagen innebär lukulliska upplevelser. Efter en övernattning med en god natts sömn, bjuds man på en överdådig frukostbuffé innan det blir dags att återgå till vardagen.

Konferens på Hovs Hallar inkluderar goda middagar

Förena nytta med nöje

Det behöver verkligen inte vara tråkigt på en konferens – tvärtom. Se till att gå en golfrunda när du är på Hovs Hallar, eller gå ut ut naturen, få en guidad tur och lära sig mer. Vill man sedan på kvällen få en spa behandling, bada bastu och bada i havet kan man det. Vill man göra flera gruppövningar och aktiviteter som gör gott hos personalen kan man be om teambuildande aktiviteter som sammanför personalen.

För den aktiva personalen

Vill man kan man gott och väl sporta på Hovs Hallar. HÄr finns både möjlighet till löpning, cykling och storslagna naturupplevelser. Vill man hoppa bungyjump nedanför klipporna och utmana sig själv? Säg till och Hovs Hallar kan fixa det mesta som inte utsätter människor för livsfara. Vill man kan man få åka helikopter och se Bjärehalvön från ovan. Man kan ta en dag på havet med båt och fiska. Möjligheterna till aktiviteter är nästan oändliga.

Kultur och guidning för finsmakare

Vill man hellre ta del av ett stort kulturutbud kan man få guidade turer till Torekov och Båstad. Man kan få filmvisningar, gå på fina krogar och restauranger i Båstad och frottera sig med jetsettare och kändisar. Gillar man hellre nattliv och sena nätter kan man göra även det. Från Hovs Hallar är det nära både till Torekov och till Båstad så att man kan förena både naturupplevelser och ett nattligt utbud av restauranger och nattklubbar. Det som är bra med konferenshotellet Hovs Hallar är att det passar nästan alla med olika viljor och smaker. Det finns så gott som något för alla.

Få upplevelser utöver det vanliga

Skåne har mycket att erbjuda; allt från bokskogar, till slättland och vackra sandstränder längs Österlen. Vill man kan man göra rundturer till Malmö, och besöka fler skånska städer.

29 Sep 2019

På Den Tredje Sektorn skriver vi om politik och samhällsutveckling samt hur ideella organisationer är viktiga för att vissa delar av samhället skall fungera.

När man talar om den tredje sektorn brukar man syfta till det frivilliga arbete som utförs i olika former av ideella organisationer. Man talar även om den "informella sektorn". Många funktioner som borde vara statens ansvar sköts av frivilliga aktörer. Det kan exempelvis handla om hjälp åt hemlösa, stöd åt sjuka och andra typer av verksamhet som hjälper marginaliserade grupper i samhället.

Uttrycket skapades ursprungligen för att beskriva de informella ekonomier som finns i utvecklingsländer. Det är vanligt att se parallella samhällen utanför den gängse ekonomin och det ordinarie välfärdssystemet, ofta för att ett sådant har grova brister eller helt saknas. Människor bygger alltså upp de funktioner som de behöver på egen hand.

Huruvida det är bra eller dåligt kan alltså diskuteras, men att det i dagens samhälle fungerar på det viset är ett enkelt faktum.

Här i bloggen kommer vi att skriva om olika aktuella teman kopplade till detta samt andra ämnen kopplade till samhällsutveckling och dagens politiska läge.